Üniversitemize bağlı fakültelere, 2019-2020 Akademik Yılı öğrenci kayıtları aşağıdaki takvime göre yapılacaktır.

Üniversitemize, ÖSYM tarafından düzenlenen merkezi sınav sistemi ile girmeye hak kazanan öğrencilere ait kayıt tarihleri aşağıda belirtilmiştir:

YKS Elektronik Kayıt Tarihleri : 16 - 21 Ağustos 2019

2019-2020 akademik yılında Üniversitemiz Lisans programlarına yerleşen öğrencilerden isteyenler kayıt işlemlerini e-Devlet Kapısı üzerinden yapabileceklerdir. e-Devlet kapısı üzerinden kaydını gerçekleştiren öğrencilerin aşağıda belirtilen kayıt için gerekli belgeleri 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeleri zorunludur.

YKS Şahsen Yapılacak Kayıt Tarihleri * : 19 - 23 Ağustos 2019

YKS KAYIT TAKVİMİ

• 19 Ağustos 2019 - İletişim Fakültesi
  • 20 Ağustos 2019 - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
  • 21 Ağustos 2019 - Hukuk Fakültesi
  • 22 Ağustos 2019 - Fen Edebiyat Fakültesi
  • 23 Ağustos 2019 - Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi

YKS Ek Yerleştirme Tarihleri: ÖSYM'nin belirleyeceği tarihler arasında yapılacaktır.

Kayıtlar için gerekli belgeler

• Lise diploması veya eşdeğer mezuniyet belgesi (Bakalorya) aslı
  • 2019-YKS Yerleştirme Sonuçları Belgesi
  • 2019-YKS Sonuçları Belgesi
  • Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi
  • Vesikalık resim (2 adet)
  • Delf-B2 Belgesine sahip olanların belgelerinin aslı ve fotokopisi
  • Öğrenci Bilgi Formu **

*  Kayıtlarda yoğunluğu önlemek amacıyla belirtilen tarihlerde başvuru yapılması rica olunur. Zorunluluk halinde ÖSYM'nin belirlediği kayıt takvimi içerisinde bütün fakülteler için kayıtlar alınacaktır.

** Öğrenci Bilgi Formu'nu almak için buradan kullanıcı adı ve şifre olarak TC Kimlik numarası ile giriş yaparak ilgili alanları doldurunuz. Son adımda yer alan Başvuru Formunun çıktısını alarak kayıt için gerekli diğer belgeler ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeniz gerekmektedir.